De juiste makelaar aan de Hoofdweg

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar aan de Hoofdweg inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt? Dat is een verstandige beslissing. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Een makelaar geeft u hierover onderbouwd advies en laat het hele proces vlot verlopen. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. We gooien al onze troeven in de strijd om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Elke makelaar aan de Hoofdweg is een buurtspecialist

Elke buurt is uniek in Amsterdam. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Amsterdam at Home baseert zich op de meest recente woningmarktcijfers om uw woningwaarde online te berekenen. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor één specifieke buurt. Hierdoor kunnen zij u persoonlijk en vooral accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Onze makelaar aan de Hoofdweg is zo als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast vertrouwt u op een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een recept voor succes!

Het unieke datamodel van onze makelaars aan de Hoofdweg

Onze makelaars aan de Hoofdweg werken volgens een datagedreven aanpak. Cijfers liegen immers niet en bieden u een realistisch beeld van de huizenmarkt. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. In het rapport leest u onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Hoeveel u voor een woning betaalt;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

Makelaar aan de Hoofdweg met een onlinestrategie

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar aan de Hoofdweg een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Een automatische mail naar +10.000 potentiële kopers in onze grote database;
 • Promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. Zo behalen we een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Makelaars aan de Hoofdweg met een proactieve aanpak

Op zoek naar een makelaar aan de Hoofdweg? Dan bent u bij Amsterdam at Home aan het goede adres. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats nemen namelijk een groot deel in van de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder adverteren we altijd in het Engels op Funda en is er een Engelse en Spaanse variant van onze website. Zo begrijpt elke doelgroep welke woningen we aanbieden. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Amsterdam at Home in drie woorden? Proactief, datagedreven en persoonlijk. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en inzichten. Graag samenwerken met ons? Download dan alvast de cijfers over uw favoriete buurt of bereken online uw woningwaarde.

Vraag woningmarktcijfers aan van Hoofdweg

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport