Vind uw nieuwe woning in de Houthavens

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Houthavens in de arm nemen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Een makelaar neemt het hele proces uit handen en staat u bij met onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home wacht u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk en de omgeving als geen ander. We gooien al onze troeven in de strijd om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze proactieve makelaars in de Houthavens

Heeft u binnenkort hulp nodig van een makelaar in de Houthavens? Dan is Amsterdam at Home de juiste keuze voor u. U bent zeker van een proactieve aanpak bij al onze makelaars. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats zijn namelijk deel van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze advertenties op Funda altijd in het Engels geschreven en heeft onze website Engelse en Spaanse pagina’s. Op die manier bereiken we elke doelgroep met onze woningen. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan beide partijen tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Houthavens

Bij Amsterdam at Home werken onze makelaars in de Houthavens volgens een datagedreven aanpak. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage verzamelen we alle informatie over de evolutie van de woningprijzen in uw buurt. In het rapport leest u onder andere:

 • Wat de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Hoeveel u nu gemiddeld moet betalen voor een woning;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Als enige datagedreven makelaar in de stad geven wij u onderbouwd advies dat de hoogst mogelijke prijs voor uw woning realiseert.

Onze makelaars in de Houthavens zijn buurtspecialisten

Alle buurten in Amsterdam zijn uniek. Dat geldt ook voor de woningwaarde, die varieert per buurt. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, hoort onze makelaar in de Houthavens het zo als eerste. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Kortom, een succesrecept!

Een onlinestrategie als makelaar in de Houthavens

U vertrouwt op een veelzijdige onlinestrategie wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in de Houthavens. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische mail;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Bij Amsterdam at Home werken we daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. We zetten al onze middelen en expertise in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bekijk dan alvast online wat uw woning waard is of download het kwartaalrapport met recente cijfers over uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Houthavens

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Houthavens