Vind uw nieuwe woning met onze makelaar in IJburg

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
U maakt een verstandige keuze wanneer u een makelaar in IJburg in de arm neemt wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Dat alles combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Makelaars in IJburg met een proactieve aanpak

Heeft u binnenkort hulp nodig van een makelaar in IJburg? Vertrouw dan op Amsterdam at Home. Onze makelaars houden van een proactieve aanpak. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats nemen namelijk een groot deel in van de Amsterdamse huizenmarkt. We werken daarom samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse versie. Zo wordt geen enkele doelgroep vergeten. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, zodat we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers beide partijen een optimale service kunnen bieden.

Onze makelaars in IJburg gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in IJburg werken volgens een datagedreven aanpak. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs bedraagt;
 • Wat het gemiddelde kostenplaatje is voor een woning;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Makelaar in IJburg met een onlinestrategie

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige onlinestrategie van onze makelaar in IJburg. Enkele van onze middelen zijn:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes spreken een grote, relevante doelgroep aan. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Elke makelaar in IJburg is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Bij Amsterdam at Home heeft u de mogelijkheid uw woningwaarde online te laten berekenen. Hiervoor baseren we ons op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Zo hoort onze makelaar in IJburg als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een succesrecept!

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. We spreken al onze middelen en expertise aan om de beste prijs voor uw woning te realiseren. Wilt u samenwerken met ons? Bereken dan online alvast de waarde van uw huis is of bekijk de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage.

Als makelaar in IJburg, dat vaak wordt gezien als onderdeel van Amsterdam Noord, werken wij ook in De Rietlanden, Steigereiland en het Haveneiland.

Vraag woningmarktcijfers aan van IJburg

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in IJburg