Kies Amsterdam at Home als makelaar in de IJsselbuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de IJsselbuurt inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt? Dat is een verstandige beslissing. Er is namelijk heel wat papier- en organisatiewerk aan verbonden. Een makelaar neemt het hele proces uit handen en staat u bij met onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home mag u zich verwachten aan een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Makelaar in de IJsselbuurt met een onlinestrategie

Onze makelaar in de IJsselbuurt doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Enkele van onze middelen zijn:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische mail contacteren;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Zo bereiken we maximale aandacht én resultaat voor uw huis.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

De werkmethode van onze makelaars in de IJsselbuurt is voornamelijk datagedreven. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. In het rapport leest u onder andere:

 • Wat de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat het gemiddelde kostenplaatje is voor een woning;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Onze proactieve makelaars in de IJsselbuurt

Zoekt u naar een makelaar in de IJsselbuurt? Vertrouw dan op Amsterdam at Home. Onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Hierdoor vallen ze terug op een groot bestand aan potentiële kopers, ook in het buitenland. Expats behoren namelijk tot een groot deel van de Amsterdamse huizenmarkt en mogen niet ontbreken als doelgroep. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Zo begrijpt elke doelgroep welke woningen we aanbieden. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Onze makelaars in de IJsselbuurt zijn buurtspecialisten

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de IJsselbuurt is zo als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder garanderen we een persoonlijke service en korte lijnen. Kortom, een succesrecept!

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. We spreken al onze middelen en expertise aan om de beste prijs voor uw woning te realiseren. Wilt u samenwerken met ons? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.

Vraag woningmarktcijfers aan van IJsselbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport