Uw makelaar in de Indische Buurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Indische Buurt in de arm nemen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Een makelaar neemt het hele proces uit handen en staat u bij met onderbouwd advies. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Onze buurtspecialisten weten trouwens als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. We gebruiken al onze troeven om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze onlinestrategie

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige onlinestrategie van onze makelaar in de Indische Buurt. We wenden ons onder andere tot:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Automatische mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • Promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Elke makelaar in de Indische Buurt is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Bij Amsterdam at Home heeft u de mogelijkheid uw woningwaarde online te laten berekenen. Hiervoor baseren we ons op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar in de Indische Buurt zo als eerste op de hoogte. Daarnaast zorgen we voor een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een recept voor succes!

Onze proactieve makelaars in de Indische Buurt

Bent u op zoek naar een makelaar in de Indische Buurt? Dan bent u bij Amsterdam at Home aan het goede adres. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk deel van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom hebben we een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse versie. Op die manier bereiken we elke doelgroep met onze woningen. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Onze makelaars in de Indische Buurt gebruiken uniek datamodel

Bij Amsterdam at Home werken onze makelaars in de Indische Buurt volgens een datagedreven aanpak. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. In het rapport staat onder andere:

 • Wat de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Het aantal transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Als enige datagedreven makelaar in de stad geven wij u onderbouwd advies dat de hoogst mogelijke prijs voor uw woning realiseert.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en expertise. Graag samenwerken met ons? Download alvast het kwartaalrapport van uw favoriete buurt of bereken uw woningwaarde online.

Vraag woningmarktcijfers aan van Indische Buurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Indische Buurt