De juiste makelaar op Java-eiland

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar op Java-eiland is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Dankzij onderbouwde adviezen zorgt een makelaar ervoor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home mag u zich verwachten aan een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. We gooien al onze troeven in de strijd om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De onlinestrategie van onze makelaars op Java-eiland

Onze makelaar op Java-eiland doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Enkele van onze middelen zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes zorgen we ervoor dat uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Onze makelaars op Java-eiland gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars op Java-eiland werken volgens een datagedreven aanpak. Cijfers liegen immers niet. Hierdoor leggen we u een eerlijk en realistisch beeld van de huizenmarkt voor. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Wat de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Hoeveel u gemiddeld betaalt voor een woning;
 • Hoeveel transacties er zijn gedaan;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

Elke makelaar op Java-eiland is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Bij Amsterdam at Home heeft u de mogelijkheid uw woningwaarde online te laten berekenen. Hiervoor baseren we ons op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, hoort onze makelaar op Java-eiland het zo als eerste. Daarnaast vertrouwt u op een persoonlijke benadering en korte lijnen. Een recept voor succes!

Makelaars op Java-eiland met een proactieve aanpak

Zoekt u naar een makelaar op Java-eiland? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. U bent zeker van een proactieve aanpak bij al onze makelaars. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We hebben daarom een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse versie. Op die manier begrijpt elke doelgroep ons woningaanbod. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. We zetten al onze middelen en inzichten in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Wilt u samenwerken met ons? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.
Anouk

Uw makelaar in
Java-eiland

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Java-eiland

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport