Vind uw nieuwe woning in de Jordaan

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Jordaan inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Het vraagt namelijk om heel wat papier- en organisatiewerk. Dat hele proces verloopt vlotter dankzij het onderbouwde advies van een makelaar. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. Al deze troeven combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Makelaars in de Jordaan met een proactieve aanpak

Heeft u hulp nodig van een makelaar in de Jordaan? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk in grote getale aanwezig op de Amsterdamse huizenmarkt en mogen niet ontbreken als doelgroep. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Op die manier bereiken we elke doelgroep met onze woningen. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Makelaar in de Jordaan én buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Hetzelfde geldt voor de woningwaarde van de huizen in de verschillende buurten. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Om u het meest accurate advies te geven, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen zorgen ervoor dat onze makelaars als geen ander weten wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Jordaan hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast vertrouwt u op een persoonlijke benadering en korte lijnen. Een recept voor succes!

Onze makelaars in de Jordaan gebruiken uniek datamodel

De werkmethode van onze makelaars in de Jordaan is voornamelijk datagedreven. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. U leest er onder andere:

 • Wat de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Hoeveel transacties er in het voorbije kwartaal zijn gedaan;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

Onze onlinestrategie

Wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in de Jordaan, dan mag u vertrouwen op een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes spreken een grote, relevante doelgroep aan. Uw huis heeft zo een maximaal bereik én resultaat.

Amsterdam at Home in drie woorden? Proactief, datagedreven en persoonlijk. We zetten al onze middelen en inzichten in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Download alvast het kwartaalrapport van uw favoriete buurt of bereken uw woningwaarde online.

Vraag woningmarktcijfers aan van Jordaan

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Jordaan