Vind uw nieuwe woning met onze makelaar in Kadoelen

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Kadoelen inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Dankzij de hulp van een makelaar verloopt dat hele proces vlot en vertrouwt u op onderbouwd advies. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze makelaars in Kadoelen zijn buurtspecialisten

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Ook de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in Kadoelen als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast zorgen we voor een persoonlijke benadering en korte lijnen. We zetten alles op alles om er een succes van te maken.

Een onlinestrategie als makelaar in Kadoelen

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in Kadoelen een veelzijdige onlinestrategie. Enkele middelen binnen onze aanpak zijn:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische e-mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • Promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Uw huis heeft zo een maximaal bereik én resultaat.

Onze proactieve makelaars in Kadoelen

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in Kadoelen? Dan is Amsterdam at Home de juiste keuze voor u. Onze makelaars hebben allen een proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We werken daarom samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Zo valt geen enkele doelgroep uit de boot. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, zodat we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers beide partijen een optimale service kunnen bieden.

Onze makelaars in Kadoelen gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in Kadoelen werken met een uniek datamodel, dat u alleen bij Amsterdam at Home vindt. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. In een kwartaalrapportage bundelen we de recentste woningprijzen in uw buurt. In het rapport leest u onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Als enige datagedreven makelaar in de stad geven wij u onderbouwd advies dat de hoogst mogelijke prijs voor uw woning realiseert.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en expertise. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Kadoelen

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport