De juiste makelaar in de Kinkerbuurt voor u

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Kinkerbuurt inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er is namelijk heel wat papier- en organisatiewerk aan verbonden. Een makelaar neemt het hele proces uit handen en staat u bij met onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De proactieve aanpak van onze makelaars in de Kinkerbuurt

Heeft u binnenkort hulp nodig van een makelaar in de Kinkerbuurt? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars houden van een proactieve aanpak. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo bereiken we elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Makelaar in de Kinkerbuurt én buurtspecialist

De buurten van Amsterdam zijn stuk voor stuk uniek. Ook de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Amsterdam at Home baseert zich op de meest recente woningmarktcijfers om uw woningwaarde online te berekenen. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, hoort onze makelaar in de Kinkerbuurt het zo als eerste. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een recept voor succes!

Een onlinestrategie als makelaar in de Kinkerbuurt

Onze makelaar in de Kinkerbuurt doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische mail naar onze grote database van meer dan 10.000 potentiële kopers;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. Hierdoor behalen we een maximaal resultaat voor uw huis.

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Kinkerbuurt

Onze makelaars in de Kinkerbuurt volgen een datagedreven aanpak. Cijfers liegen immers niet, waardoor we u een realistisch beeld van de huizenmarkt kunnen schetsen. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs bedraagt;
 • Hoeveel u gemiddeld betaalt voor een woning;
 • Het aantal transacties dat plaatsvond het afgelopen kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

De makelaars bij Amsterdam at Home werken proactief, datagedreven en persoonlijk. We benutten onze middelen en inzichten maximaal om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Graag beroep doen op onze expertise? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.
Anouk

Uw makelaar in
Kinkerbuurt

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Kinkerbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport