Kies Amsterdam at Home als makelaar op KNSM-eiland

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar op KNSM-eiland is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Dankzij de hulp van een makelaar verloopt dat hele proces vlot en vertrouwt u op onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Bovendien zijn onze buurtspecialisten als eerste op de hoogte over alles wat er speelt in uw favoriete wijk. We combineren al onze troeven om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Makelaar op KNSM-eiland én buurtspecialist

De buurten van Amsterdam zijn stuk voor stuk uniek. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar een eigen buurt heeft, kunnen wij u persoonlijk én accuraat advies geven. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, hoort onze makelaar op KNSM-eiland het zo als eerste. Daarnaast vertrouwt u op een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Makelaars op KNSM-eiland met een proactieve aanpak

Zoekt u naar een makelaar op KNSM-eiland? Dan is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom hebben we een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Makelaar op KNSM-eiland met een onlinestrategie

Onze makelaar op KNSM-eiland doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Enkele middelen binnen onze aanpak zijn:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Automatische mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep dankzij onze doelgerichte campagnes. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Het unieke datamodel van onze makelaars op KNSM-eiland

Onze makelaars op KNSM-eiland volgen een datagedreven aanpak. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. U leest in het rapport onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Hoeveel u voor een woning betaalt;
 • Het aantal transacties dat plaatsvond het afgelopen kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

Amsterdam at Home is daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. We zetten al onze middelen en inzichten in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag bij ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bekijk dan alvast online wat uw woning waard is of download het kwartaalrapport met recente cijfers over uw favoriete buurt.
Anouk

Uw makelaar in
KNSM-eiland

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van KNSM-eiland

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport