Op zoek naar een makelaar in Landlust?

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
U maakt een verstandige keuze wanneer u een makelaar in Landlust, in de wijk Bos en Lommer, in de arm neemt wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Dankzij onderbouwde adviezen zorgt een makelaar ervoor dat het hele proces vlot verloopt. Amsterdam at Home heeft voor u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt klaarstaan. Bovendien weten onze buurtspecialisten als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Elke makelaar in Landlust is een buurtspecialist

In Amsterdam is elke buurt uniek. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Om u het meest accurate advies te geven, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Landlust weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien rekent u op een persoonlijke service en staat u in direct contact met ons. Alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars in Landlust werken met een uniek datamodel, dat u alleen bij Makelaar Amsterdam at Home vindt. Cijfers liegen immers niet, waardoor we u een realistisch beeld van de huizenmarkt kunnen schetsen. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. In het rapport staat onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt;
 • Hoeveel een woning gemiddeld kost;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

De onlinestrategie van onze makelaars in Landlust

Wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in Landlust, dan mag u vertrouwen op een veelzijdige onlinestrategie. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Onze proactieve makelaars in Landlust

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in Landlust? Dan bent u bij Amsterdam at Home aan het goede adres. Onze makelaars hanteren namelijk een proactieve aanpak. Ze vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Verder adverteren we altijd in het Engels op Funda en is er een Engelse en Spaanse versie van onze website. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan beide partijen tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Amsterdam at Home is proactief, datagedreven en persoonlijk. Om de beste prijs voor uw woning te realiseren, zetten we al onze middelen en inzichten in. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Download alvast het kwartaalrapport van uw favoriete buurt of bereken uw woningwaarde online.

Vraag woningmarktcijfers aan van Landlust

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport