De juiste makelaar in Lastage

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Lastage in de arm nemen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home kunt u rekenen op een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Dat alles combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Het unieke datamodel van onze makelaars in Lastage

Onze makelaars in Lastage hebben een voornamelijk datagedreven werkmethode. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Wat de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Hoeveel u voor een woning betaalt;
 • Hoeveel transacties er zijn gedaan;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

De proactieve aanpak van onze makelaars in Lastage

Zoekt u naar een makelaar in Lastage? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk deel van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Elke makelaar in Lastage is een buurtspecialist

Geen enkele buurt in Amsterdam is gelijk, ze zijn allemaal uniek. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaardecheck. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers. Om u het meest accurate advies te geven, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in Lastage als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast zorgen we voor een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Onze onlinestrategie

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige onlinestrategie van onze makelaar in Lastage. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. Hierdoor behalen we een maximaal resultaat voor uw huis.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. We benutten onze middelen en expertise maximaal om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Graag beroep doen op onze expertise? Download dan alvast de cijfers over uw favoriete buurt of bereken online uw woningwaarde.

Vraag woningmarktcijfers aan van Lastage

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Lastage