Vind uw nieuwe woning aan het Middenmeer

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar aan het Middenmeer? U maakt hiermee een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het vraagt namelijk om heel wat papier- en organisatiewerk. Een makelaar neemt het hele proces uit handen en staat u bij met onderbouwd advies. Amsterdam at Home heeft voor u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt klaarstaan. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk en de omgeving als geen ander. We gooien al onze troeven in de strijd om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze makelaars aan het Middenmeer zijn buurtspecialisten

De buurten van Amsterdam zijn stuk voor stuk uniek. Ook de woningwaarde van de huizen wisselt per buurt. Bij Amsterdam at Home heeft u de mogelijkheid uw woningwaarde online te laten berekenen. Hiervoor baseren we ons op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Onze makelaar aan het Middenmeer weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien rekent u op een persoonlijke service en staat u in direct contact met ons. Kortom, een recept voor succes!

Makelaars aan het Middenmeer met een proactieve aanpak

Bent u op zoek naar een makelaar aan het Middenmeer? Vertrouw dan op Amsterdam at Home. U bent zeker van een proactieve aanpak bij al onze makelaars. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats nemen namelijk een groot deel in van de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo bereiken we elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Makelaar aan het Middenmeer met een onlinestrategie

U vertrouwt op een veelzijdige onlinestrategie wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar aan het Middenmeer. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische e-mail contacteren;
 • Promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. Hierdoor bent u zeker van een maximaal bereik én resultaat.

Het unieke datamodel van onze makelaars aan het Middenmeer

Onze makelaars aan het Middenmeer werken met een uniek datamodel, dat u alleen bij Amsterdam at Home vindt. Cijfers liegen immers niet, waardoor we u een realistisch beeld van de huizenmarkt kunnen schetsen. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. Het rapport vertelt u onder andere:

 • De gemiddelde prijs per vierkante meter;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

Omdat we als enige makelaar in de stad werken met een eigen datamodel, zijn we in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Bij Amsterdam at Home werken we proactief, datagedreven en persoonlijk. We spreken al onze middelen en expertise aan om de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag samenwerken met ons? Bereken alvast online de waarde van uw woning of download de cijfers over uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Middenmeer

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport