De juiste makelaar in Nellestein voor u

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
U maakt een verstandige keuze wanneer u een makelaar in Nellestein in de arm neemt wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het vraagt namelijk om heel wat papier- en organisatiewerk. Dankzij de hulp van een makelaar verloopt dat hele proces vlot en vertrouwt u op onderbouwd advies. Amsterdam at Home heeft voor u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt klaarstaan. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. Al deze troeven combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Makelaar in Nellestein én buurtspecialist

Geen enkele buurt in Amsterdam is gelijk, ze zijn allemaal uniek. Ook de woningwaarde van de huizen wisselt per buurt. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. Ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen zorgen ervoor dat onze makelaars als geen ander weten wat er speelt op de markt. Zo hoort onze makelaar in Nellestein als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een recept voor succes!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

De werkmethode die onze makelaars in Nellestein hanteren is voornamelijk datagedreven. Dat biedt een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage bundelen we de recentste woningprijzen in uw buurt. U leest er onder andere:

 • De gemiddelde prijs per vierkante meter;
 • Hoeveel een woning gemiddeld kost;
 • Het aantal transacties van de voorbije drie maanden;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

Een onlinestrategie als makelaar in Nellestein

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in Nellestein een veelzijdige onlinestrategie. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische e-mail contacteren;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Onze proactieve makelaars in Nellestein

Expertise nodig van een makelaar in Nellestein? Dan bent u bij Amsterdam at Home aan het goede adres. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Hierdoor beschikken ze over een groot bestand aan potentiële kopers. Dit in het binnenland, maar ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom hebben we een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze advertenties op Funda altijd in het Engels geschreven en heeft onze website Engelse en Spaanse vertalingen. Zo begrijpt elke doelgroep welke woningen we aanbieden. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Bij Amsterdam at Home werken we proactief, datagedreven en persoonlijk. We benutten al onze middelen en expertise maximaal om het beste resultaat voor uw woning te realiseren. Wilt u samenwerken met ons? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.

Vraag woningmarktcijfers aan van Nellestein

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport