Kies Amsterdam at Home als makelaar in Nieuw-Sloten

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
U maakt een verstandige keuze wanneer u een makelaar in Nieuw-Sloten in de arm neemt wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Onze buurtspecialisten weten trouwens als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

De werkmethode van onze makelaars in Nieuw-Sloten is voornamelijk datagedreven. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat het gemiddelde kostenplaatje is voor een woning;
 • Het aantal transacties dat plaatsvond het afgelopen kwartaal;
 • Wat er gemiddeld overboden wordt in Amsterdam.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

Makelaars in Nieuw-Sloten met een proactieve aanpak

Bent u op zoek naar een makelaar in Nieuw-Sloten? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars houden van een proactieve aanpak. Hierdoor vallen ze terug op een groot bestand aan potentiële kopers, ook in het buitenland. Expats nemen namelijk een groot deel in van de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder zijn onze advertenties op Funda altijd in het Engels geschreven en heeft onze website Engelse en Spaanse pagina’s. Zo bereiken we elke mogelijke doelgroep. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Een onlinestrategie als makelaar in Nieuw-Sloten

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in Nieuw-Sloten een veelzijdige onlinestrategie. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Een automatische mail naar +10.000 potentiële kopers in onze grote database;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep dankzij onze doelgerichte campagnes. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Elke makelaar in Nieuw-Sloten is een buurtspecialist

In Amsterdam is elke buurt uniek. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen wisselt per buurt. Om de woningwaarde te berekenen, baseert Amsterdam at Home zich op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in Nieuw-Sloten als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast vertrouwt u op een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Proactief, datagedreven en persoonlijk. Dat is Amsterdam at Home in drie woorden. We benutten onze middelen en expertise maximaal om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Graag samenwerken met ons? Bereken dan online alvast de waarde van uw huis is of bekijk de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage.

Vraag woningmarktcijfers aan van Nieuw-Sloten

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport