Op zoek naar een makelaar in de Nieuwe Pijp?

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in de Nieuwe Pijp? U maakt hiermee een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het vraagt namelijk om heel wat papier- en organisatiewerk. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. We gebruiken al onze troeven om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars in de Nieuwe Pijp werken met een uniek datamodel, dat u alleen bij Amsterdam at Home vindt. Cijfers liegen immers niet en bieden u een realistisch beeld van de huizenmarkt. In een kwartaalrapportage bundelen we de recentste woningprijzen in uw buurt. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Het aantal transacties van de voorbije drie maanden;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

De proactieve aanpak van onze makelaars in de Nieuwe Pijp

Op zoek naar een makelaar in de Nieuwe Pijp? Dan maakt u met Amsterdam at Home de juiste keuze. Onze makelaars hanteren namelijk een proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse versie. Zo begrijpt elke doelgroep welke woningen we aanbieden. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Makelaar in de Nieuwe Pijp met een onlinestrategie

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in de Nieuwe Pijp een veelzijdige onlinestrategie. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische e-mail;
 • Promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt getoond aan een grote, relevante doelgroep door onze doelgerichte campagnes. Zo behalen we een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Makelaar in de Nieuwe Pijp én buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Dat is ook zo voor de woningwaarde van de huizen. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor één specifieke buurt. Hierdoor kunnen zij u persoonlijk en vooral accuraat advies geven. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in de Nieuwe Pijp als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Proactief, datagedreven en persoonlijk. Dat is Amsterdam at Home in drie woorden. We benutten al onze middelen en expertise maximaal om het beste resultaat voor uw woning te realiseren. Graag beroep doen op onze expertise? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Nieuwe Pijp

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport