De juiste makelaar in Nieuwmarkt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Nieuwmarkt inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er is namelijk heel wat papier- en organisatiewerk aan verbonden. Met een makelaar geeft u het hele proces uit handen en vertrouwt u op onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home wacht u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Makelaar in Nieuwmarkt én buurtspecialist

In Amsterdam is elke buurt uniek. Dat is ook zo voor de woningwaarde van de huizen. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor een eigen buurt, zodat zij u het meest accurate advies kunnen geven. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar in Nieuwmarkt zo als eerste op de hoogte. Daarnaast vertrouwt u op een persoonlijke benadering en korte lijnen. Alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Onze makelaars in Nieuwmarkt gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in Nieuwmarkt werken met een uniek datamodel, dat u alleen bij Amsterdam at Home vindt. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. In een kwartaalrapportage verzamelen we alle informatie over de evolutie van de woningprijzen in uw buurt. In het rapport staat onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Hoeveel u voor een woning betaalt;
 • Hoeveel transacties er in het voorbije kwartaal zijn gedaan;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Makelaars in Nieuwmarkt met een proactieve aanpak

Op zoek naar een makelaar in Nieuwmarkt? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hanteren namelijk een proactieve aanpak. Hierdoor beschikken ze over een groot bestand aan potentiële kopers. Dit in het binnenland, maar ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder zijn onze advertenties op Funda altijd in het Engels geschreven en heeft onze website Engelse en Spaanse pagina’s. Op die manier bereiken we elke doelgroep met onze woningen. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, zodat we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers beide partijen een optimale service kunnen bieden.

Makelaar in Nieuwmarkt met een onlinestrategie

Onze makelaar in Nieuwmarkt verkoopt uw woning via een veelzijdige onlinestrategie. Onze aanpak omvat onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • Het promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. We zetten al onze middelen en inzichten in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.

Vraag woningmarktcijfers aan van Nieuwmarkt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Nieuwmarkt