De juiste makelaar in de Oost-Indische Buurt voor u

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Oost-Indische Buurt inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt? Dat is een verstandige beslissing. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Dankzij de hulp van een makelaar verloopt dat hele proces vlot en vertrouwt u op onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home wacht u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten weten trouwens als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Een onlinestrategie als makelaar in de Oost-Indische Buurt

Onze makelaar in de Oost-Indische Buurt verkoopt uw woning via een veelzijdige onlinestrategie. Enkele van onze middelen zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Een automatische e-mail naar +10.000 potentiële kopers in onze grote database;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep dankzij onze doelgerichte campagnes. Zo behalen we een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Oost-Indische Buurt

De werkmethode die onze makelaars in de Oost-Indische Buurt hanteren is voornamelijk datagedreven. Dat biedt een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Wat de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Hoeveel een woning gemiddeld kost;
 • Het aantal transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

De proactieve aanpak van onze makelaars in de Oost-Indische Buurt

Zoekt u naar een makelaar in de Oost-Indische Buurt? Dan is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk deel van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo bereiken we elke mogelijke doelgroep. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, zodat we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers beide partijen een optimale service kunnen bieden.

Makelaar in de Oost-Indische Buurt én buurtspecialist

Elke buurt is uniek in Amsterdam. Ook de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Amsterdam at Home baseert zich op de meest recente woningmarktcijfers om uw woningwaarde online te berekenen. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor een eigen buurt, zodat zij u het meest accurate advies kunnen geven. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Oost-Indische Buurt is zo als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast vertrouwt u op een persoonlijke benadering en korte lijnen. Alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Amsterdam at Home in drie woorden? Proactief, datagedreven en persoonlijk. We benutten onze middelen en inzichten maximaal om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.
Anouk

Uw makelaar in
Oost-Indische Buurt

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Oost-Indische Buurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport