Kies Amsterdam at Home als makelaar in de Oostelijke Eilanden en Kadijken

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
U maakt een verstandige keuze wanneer u een makelaar in de Oostelijke Eilanden en Kadijken in de arm neemt wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er is namelijk heel wat papier- en organisatiewerk aan verbonden. Dankzij de hulp van een makelaar verloopt dat hele proces vlot en vertrouwt u op onderbouwd advies. Amsterdam at Home heeft voor u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt klaarstaan. Bovendien weten onze buurtspecialisten als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. Al deze troeven combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Elke makelaar in de Oostelijke Eilanden en Kadijken is een buurtspecialist

In Amsterdam is elke buurt uniek. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Amsterdam at Home baseert zich op de meest recente woningmarktcijfers om uw woningwaarde online te berekenen. Om u van het meest accurate advies te voorzien, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Oostelijke Eilanden en Kadijken hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. Een recept voor succes!

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Oostelijke Eilanden en Kadijken

Onze makelaars in de Oostelijke Eilanden en Kadijken werken volgens een datagedreven aanpak. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. U leest in het rapport onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Hoeveel transacties er in het voorbije kwartaal zijn gedaan;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Onze proactieve makelaars in de Oostelijke Eilanden en Kadijken

Op zoek naar een makelaar in de Oostelijke Eilanden en Kadijken? Dan bent u bij Amsterdam at Home aan het goede adres. Onze makelaars houden van een proactieve aanpak. Ze vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom hebben we een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder adverteren we altijd in het Engels op Funda en is er een Engelse en Spaanse versie van onze website. Op die manier begrijpt elke doelgroep ons woningaanbod. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels. Hierdoor bieden we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers een optimale service.

Makelaar in de Oostelijke Eilanden en Kadijken met een onlinestrategie

Wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in de Oostelijke Eilanden en Kadijken, dan mag u vertrouwen op een veelzijdige onlinestrategie. Enkele middelen binnen onze aanpak zijn:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt getoond aan een grote, relevante doelgroep door onze doelgerichte campagnes. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. We benutten al onze middelen en expertise maximaal om het beste resultaat voor uw woning te realiseren. Wilt u samenwerken met ons? Download alvast het kwartaalrapport van uw favoriete buurt of bereken uw woningwaarde online.
Anouk

Uw makelaar in
Oostelijke Eilanden en Kadijken

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Oostelijke Eilanden en Kadijken

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport