Uw makelaar in de Oosterparkbuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Oosterparkbuurt inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt? Dat is een verstandige beslissing. Er is namelijk heel wat papier- en organisatiewerk aan verbonden. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De onlinestrategie van onze makelaars in de Oosterparkbuurt

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in de Oosterparkbuurt een veelzijdige onlinestrategie. We wenden ons onder andere tot:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische mail;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes zorgen we ervoor dat uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Onze makelaars in de Oosterparkbuurt zijn buurtspecialisten

Elke buurt is uniek in Amsterdam. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaardecheck. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen zorgen ervoor dat onze makelaars als geen ander weten wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in de Oosterparkbuurt als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een recept voor succes!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars in de Oosterparkbuurt volgen een datagedreven aanpak. Cijfers liegen immers niet. Hierdoor leggen we u een eerlijk en realistisch beeld van de huizenmarkt voor. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. U leest er onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Het aantal transacties van de voorbije drie maanden;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

Makelaars in de Oosterparkbuurt met een proactieve aanpak

Op zoek naar een makelaar in de Oosterparkbuurt? Vertrouw dan op Amsterdam at Home. Onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We werken daarom samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, zodat we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers beide partijen een optimale service kunnen bieden.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en inzichten. Graag beroep doen op onze expertise? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.
Anouk

Uw makelaar in
Oosterparkbuurt

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Oosterparkbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport