Op zoek naar een makelaar in Oosterzanerwerf?

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in Oosterzanerwerf in de arm te nemen. Er is namelijk heel wat papier- en organisatiewerk aan verbonden. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De proactieve aanpak van onze makelaars in Oosterzanerwerf

Zoekt u naar een makelaar in Oosterzanerwerf? Dan is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hanteren namelijk een proactieve aanpak. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. We hebben daarom een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse versie. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Elke makelaar in Oosterzanerwerf is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Dat geldt ook voor de woningwaarde, die varieert per buurt. Amsterdam at Home baseert zich op de meest recente woningmarktcijfers om uw woningwaarde online te berekenen. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. Ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen zorgen ervoor dat onze makelaars als geen ander weten wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Oosterzanerwerf is zo als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien rekent u op een persoonlijke service en staat u in direct contact met ons. Kortom, een recept voor succes!

De onlinestrategie van onze makelaars in Oosterzanerwerf

Onze makelaar in Oosterzanerwerf doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische e-mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Onze makelaars in Oosterzanerwerf gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in Oosterzanerwerf hebben een voornamelijk datagedreven werkmethode. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. U leest in het rapport onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Hoeveel transacties er in het voorbije kwartaal zijn gedaan;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. We gebruiken al onze middelen en expertise om een maximaal resultaat te behalen voor uw woning. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Download alvast het kwartaalrapport van uw favoriete buurt of bereken uw woningwaarde online.

Vraag woningmarktcijfers aan van Oosterzanerwerf

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport