Vind uw nieuwe woning in Amsterdam Oud-West

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in Oud-West in de arm te nemen. Er hoort namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij. Een makelaar neemt het hele proces uit handen en staat u bij met onderbouwd advies. Amsterdam at Home heeft voor u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt klaarstaan. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze onlinestrategie

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in Oud-West een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische mail contacteren;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep dankzij onze doelgerichte campagnes. Hierdoor bent u zeker van een maximaal bereik én resultaat.

Elke makelaar in Oud-West is een buurtspecialist

Geen enkele buurt in Amsterdam is gelijk, ze zijn allemaal uniek. Hetzelfde geldt voor de woningwaarde van de huizen in de verschillende buurten. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Oud-West weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Onze proactieve makelaars in Oud-West

Zoekt u naar een makelaar in Oud-West? Dan is Amsterdam at Home de juiste keuze voor u. U bent zeker van een proactieve aanpak bij al onze makelaars. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Onze makelaars beheersen tot slot de Engelse taal goed. Dat maakt het onderhandelen met potentiële (buitenlandse) kopers gemakkelijker.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars in Oud-West hebben een voornamelijk datagedreven werkmethode. Cijfers liegen immers niet, waardoor we u een realistisch beeld van de huizenmarkt kunnen schetsen. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. Het rapport bevat data over onder andere:

 • De gemiddelde prijs per vierkante meter;
 • Hoeveel u nu gemiddeld moet betalen voor een woning;
 • Het aantal transacties dat plaatsvond het afgelopen kwartaal;
 • Wat er gemiddeld overboden wordt in Amsterdam.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. Om de beste prijs voor uw woning te realiseren, zetten we al onze middelen en inzichten in. Graag samenwerken met ons? Bereken dan online alvast de waarde van uw huis is of bekijk de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage.

Als makelaar in Oud West werken wij ook in Da Costabuurt, Helmersbuurt, de Jacob van Lennepbuurt en de Kinkerbuurt

Vraag woningmarktcijfers aan van Oud-West

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Oud-West