Vind uw nieuwe woning met onze makelaar in de Oude Pijp

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Oude Pijp inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Dankzij onderbouwde adviezen zorgt een makelaar ervoor dat het hele proces vlot verloopt. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Onze buurtspecialisten weten trouwens als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze proactieve makelaars in de Oude Pijp

Op zoek naar de expertise van een makelaar in de Oude Pijp? Dan bent u bij Amsterdam at Home aan het goede adres. U bent zeker van een proactieve aanpak bij al onze makelaars. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats nemen namelijk een groot deel in van de Amsterdamse huizenmarkt. We werken daarom samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder adverteren we altijd in het Engels op Funda en is er een Engelse en Spaanse variant van onze website. Op die manier bereiken we elke doelgroep met onze woningen. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Onze makelaars in de Oude Pijp zijn buurtspecialisten

Elke buurt is uniek in Amsterdam. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Amsterdam at Home baseert zich op de meest recente woningmarktcijfers om uw woningwaarde online te berekenen. Om u van het meest accurate advies te voorzien, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in de Oude Pijp als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Oude Pijp

Bij Amsterdam at Home werken onze makelaars in de Pijp volgens een datagedreven aanpak. Dat biedt een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op. U leest in het rapport onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Hoeveel transacties er zijn gedaan;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

Als enige datagedreven makelaar in de stad zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven om zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

De onlinestrategie van onze makelaars in de Oude Pijp

Onze makelaar in de Oude Pijp doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. We wenden ons onder andere tot:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Een automatische mail naar +10.000 potentiële kopers in onze grote database;
 • Promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Uw huis heeft zo een maximaal bereik én resultaat.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. We gebruiken al onze middelen en inzichten om een maximaal resultaat te behalen voor uw woning. Graag beroep doen op onze expertise? Bereken alvast online de waarde van uw woning of download de cijfers over uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Oude Pijp

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport