De juiste makelaar in Overtoomsveld voor u

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Overtoomsveld inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt? Dat is een verstandige beslissing. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home kunt u rekenen op een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De onlinestrategie van onze makelaars in Overtoomsveld

Onze makelaar in Overtoomsveld doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische e-mail contacteren;
 • Het promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Hierdoor behalen we een maximaal resultaat voor uw huis.

Onze makelaars in Overtoomsveld zijn buurtspecialisten

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Hetzelfde geldt voor de woningwaarde van de huizen in de verschillende buurten. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar een eigen buurt heeft, kunnen wij u persoonlijk én accuraat advies geven. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Overtoomsveld is zo als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. Alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Onze makelaars in Overtoomsveld gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in Overtoomsveld volgen een datagedreven aanpak. Cijfers liegen immers niet, waardoor we u een realistisch beeld van de huizenmarkt kunnen schetsen. We volgen de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op in een kwartaalrapportage. U leest er onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Hoeveel transacties er in het voorbije kwartaal zijn gedaan;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

De proactieve aanpak van onze makelaars in Overtoomsveld

Zoekt u naar een makelaar in Overtoomsveld? Dan is Amsterdam at Home de juiste keuze voor u. Onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Hierdoor vallen ze terug op een groot bestand aan potentiële kopers, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse variant. Op die manier bereiken we elke doelgroep met onze woningen. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, zodat we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers beide partijen een optimale service kunnen bieden.

Amsterdam at Home is proactief, datagedreven en persoonlijk. We benutten onze middelen en expertise maximaal om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Download dan alvast de cijfers over uw favoriete buurt of bereken online uw woningwaarde.
Wouter

Uw makelaar in
Overtoomsveld

Wouter Thöne

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Overtoomsveld

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport