Kies Amsterdam at Home als makelaar in de Plantagebuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Plantagebuurt in de arm nemen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Met een makelaar geeft u het hele proces uit handen en vertrouwt u op onderbouwd advies. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. We combineren al onze troeven om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Makelaars in de Plantagebuurt met een proactieve aanpak

Nood aan de expertise van een makelaar in de Plantagebuurt? Dan is Amsterdam at Home de juiste keuze voor u. Onze makelaars hanteren namelijk een proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. We hebben daarom een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse variant. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Makelaar in de Plantagebuurt én buurtspecialist

In Amsterdam is elke buurt uniek. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar in de Plantagebuurt zo als eerste op de hoogte. Bovendien rekent u op een persoonlijke service en staat u in direct contact met ons. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Plantagebuurt

De werkmethode die onze makelaars in de Plantagebuurt hanteren is voornamelijk datagedreven. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs bedraagt;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

Makelaar in de Plantagebuurt met een onlinestrategie

Om uw woning te verkopen, gebruikt onze makelaar in de Plantagebuurt een veelzijdige onlinestrategie. Enkele middelen binnen onze aanpak zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • Het promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. We benutten al onze middelen en expertise maximaal om het beste resultaat voor uw woning te realiseren. Graag samenwerken met ons? Bekijk dan alvast online wat uw woning waard is of download het kwartaalrapport met recente cijfers over uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Plantagebuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport