Uw makelaar in de Prinses-Irenebuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
U maakt een verstandige keuze wanneer u een makelaar in de Prinses-Irenebuurt in de arm neemt wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er is namelijk heel wat papier- en organisatiewerk aan verbonden. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home mag u zich verwachten aan een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Prinses-Irenebuurt

Onze makelaars in de Prinses-Irenebuurt werken met een uniek datamodel, dat u alleen bij Amsterdam at Home vindt. Cijfers liegen immers niet, waardoor we u een realistisch beeld van de huizenmarkt kunnen schetsen. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. U leest er onder andere:

 • Wat de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Het aantal transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Als enige datagedreven makelaar in de stad geven wij u onderbouwd advies dat de hoogst mogelijke prijs voor uw woning realiseert.

De onlinestrategie van onze makelaars in de Prinses-Irenebuurt

Onze makelaar in de Prinses-Irenebuurt doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische mail naar onze grote database van meer dan 10.000 potentiële kopers;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. Zo bereiken we maximale aandacht én resultaat voor uw huis.

Makelaars in de Prinses-Irenebuurt met een proactieve aanpak

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in de Prinses-Irenebuurt? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hebben allen een proactieve aanpak. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats nemen namelijk een groot deel in van de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse variant. Op die manier bereiken we elke doelgroep met onze woningen. Tot slot zijn al onze makelaars de Engelse taal machtig. Dat is zeker een pluspunt tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Onze makelaars in de Prinses-Irenebuurt zijn buurtspecialisten

Elke buurt is uniek in Amsterdam. Ook de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Om u het meest accurate advies te geven, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Door ons uniek datamodel en een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Prinses-Irenebuurt hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder garanderen we een persoonlijke service en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. We zetten al onze middelen en inzichten in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag met ons samenwerken? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.
Wouter

Uw makelaar in
Prinses-Irenebuurt

Wouter Thöne

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Prinses-Irenebuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport