De juiste makelaar in de Rietlanden

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in de Rietlanden in de arm te nemen. Er hoort namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home mag u zich verwachten aan een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. Al deze troeven combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Rietlanden

Onze makelaars in de Rietlanden hebben een voornamelijk datagedreven werkmethode. Cijfers liegen immers niet. Hierdoor leggen we u een eerlijk en realistisch beeld van de huizenmarkt voor. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. U leest in het rapport onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Hoeveel een woning gemiddeld kost;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

Als enige datagedreven makelaar in de stad geven wij u onderbouwd advies dat de hoogst mogelijke prijs voor uw woning realiseert.

Onze onlinestrategie

U vertrouwt op een veelzijdige onlinestrategie wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in de Rietlanden. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische e-mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt getoond aan een grote, relevante doelgroep door onze doelgerichte campagnes. Hierdoor bent u zeker van een maximaal bereik én resultaat.

De proactieve aanpak van onze makelaars in de Rietlanden

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in de Rietlanden? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats maken namelijk deel uit van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We hebben daarom een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo begrijpt elke doelgroep welke woningen we aanbieden. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Onze makelaars in de Rietlanden zijn buurtspecialisten

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Hetzelfde geldt voor de woningwaarde van de huizen in de verschillende buurten. Bij Amsterdam at Home heeft u de mogelijkheid uw woningwaarde online te laten berekenen. Hiervoor baseren we ons op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in de Rietlanden als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Bij Amsterdam at Home werken we daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. We zetten al onze middelen en expertise in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag beroep doen op onze expertise? Download alvast het kwartaalrapport van uw favoriete buurt of bereken uw woningwaarde online.

Vraag woningmarktcijfers aan van Rietlanden

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport