Vind uw nieuwe woning in de Rijnbuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Rijnbuurt inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt? Dat is een verstandige beslissing. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Dankzij onderbouwde adviezen zorgt een makelaar ervoor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home kunt u rekenen op een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien weten onze buurtspecialisten als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. We combineren al onze troeven om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Makelaar in de Rijnbuurt én buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Dat geldt ook voor de woningwaarde, die varieert per buurt. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor één specifieke buurt. Hierdoor kunnen zij u persoonlijk en vooral accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Rijnbuurt hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een succesrecept!

Een onlinestrategie als makelaar in de Rijnbuurt

Onze makelaar in de Rijnbuurt doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Enkele van onze middelen zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische e-mail naar onze grote database van meer dan 10.000 potentiële kopers;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes spreken een grote, relevante doelgroep aan. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Onze makelaars in de Rijnbuurt gebruiken uniek datamodel

De werkmethode van onze makelaars in de Rijnbuurt is voornamelijk datagedreven. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt;
 • Hoeveel u gemiddeld betaalt voor een woning;
 • Het aantal transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Omdat we als enige makelaar in de stad werken met een eigen datamodel, zijn we in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Makelaars in de Rijnbuurt met een proactieve aanpak

Heeft u binnenkort hulp nodig van een makelaar in de Rijnbuurt? Dan maakt u met Amsterdam at Home de juiste keuze. Onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk deel van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom hebben we een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse versie. Op die manier begrijpt elke doelgroep ons woningaanbod. Onze makelaars beheersen tot slot de Engelse taal goed. Dat maakt het onderhandelen met potentiële (buitenlandse) kopers gemakkelijker.

De makelaars bij Amsterdam at Home werken proactief, datagedreven en persoonlijk. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en inzichten. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Rijnbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport