Vind uw nieuwe woning met onze makelaar in de Rivierenbuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Rivierenbuurt in de arm nemen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien weten onze buurtspecialisten als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. We gebruiken al onze troeven om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze makelaars in de Rivierenbuurt gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in de Rivierenbuurt hebben een voornamelijk datagedreven werkmethode. Cijfers liegen immers niet. Hierdoor leggen we u een eerlijk en realistisch beeld van de huizenmarkt voor. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Het aantal transacties van de voorbije drie maanden;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

De onlinestrategie van onze makelaars in de Rivierenbuurt

Om uw woning te verkopen, gebruikt onze makelaar in de Rivierenbuurt een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische mail;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Onze makelaars in de Rivierenbuurt zijn buurtspecialisten

Geen enkele buurt in Amsterdam is gelijk, ze zijn allemaal uniek. Ook de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Bij Amsterdam at Home heeft u de mogelijkheid uw woningwaarde online te laten berekenen. Hiervoor baseren we ons op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Zo hoort onze makelaar in de Rivierenbuurt als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een succesrecept!

Onze proactieve makelaars in de Rivierenbuurt

Op zoek naar een makelaar in de Rivierenbuurt? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hanteren namelijk een proactieve aanpak. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats vormen namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo bereiken we elke mogelijke doelgroep. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan beide partijen tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Bij Amsterdam at Home werken we daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. We zetten al onze middelen en inzichten in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag samenwerken met ons? Bereken dan online alvast de waarde van uw huis is of bekijk de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage.

Als makelaar in de Rivierenbuurt werken wij ook in de IJsselbuurt, de Rijnbuurt en de Scheldebuurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Rivierenbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport