De juiste makelaar in de Scheldebuurt voor u

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in de Scheldebuurt is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het vraagt namelijk om heel wat papier- en organisatiewerk. Met een makelaar geeft u het hele proces uit handen en vertrouwt u op onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home wacht u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. We gebruiken al onze troeven om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze proactieve makelaars in de Scheldebuurt

Op zoek naar een makelaar in de Scheldebuurt? Dan is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk deel van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Verder adverteren we altijd in het Engels op Funda en is er een Engelse en Spaanse versie van onze website. Zo begrijpt elke doelgroep welke woningen we aanbieden. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels. Hierdoor bieden we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers een optimale service.

Elke makelaar in de Scheldebuurt is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Dat geldt ook voor de woningwaarde, die wisselt per buurt. Om de woningwaarde te berekenen, baseert Amsterdam at Home zich op de meest recente woningmarktcijfers. Om u van het meest accurate advies te voorzien, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, waardoor we als geen ander weten wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in de Scheldebuurt als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Scheldebuurt

Onze makelaars in de Scheldebuurt hebben een voornamelijk datagedreven werkmethode. Cijfers liegen immers niet en bieden u een realistisch beeld van de huizenmarkt. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. U leest er onder andere:

 • De gemiddelde prijs per vierkante meter;
 • Wat het gemiddelde kostenplaatje is voor een woning;
 • Het aantal transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

Onze onlinestrategie

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in de Scheldebuurt een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische e-mail;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Hierdoor behalen we een maximaal resultaat voor uw huis.

Amsterdam at Home is daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. We benutten al onze middelen en inzichten maximaal om het beste resultaat voor uw woning te realiseren. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.

Vraag woningmarktcijfers aan van Scheldebuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport