Kies Amsterdam at Home als makelaar in Schellingwoude

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Schellingwoude inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt? Dat is een verstandige beslissing. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Dat hele proces verloopt vlotter dankzij het onderbouwde advies van een makelaar. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Bovendien weten onze buurtspecialisten als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze onlinestrategie

U vertrouwt op een veelzijdige onlinestrategie wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in Schellingwoude. We wenden ons onder andere tot:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. Zo behalen we een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Makelaars in Schellingwoude met een proactieve aanpak

Zoekt u naar een makelaar in Schellingwoude? Dan maakt u met Amsterdam at Home de juiste keuze. Onze makelaars hanteren namelijk een proactieve aanpak. Ze vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats zijn namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom hebben we een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze advertenties op Funda altijd in het Engels geschreven en heeft onze website Engelse en Spaanse vertalingen. Op die manier bereiken we elke doelgroep met onze woningen. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan beide partijen tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Elke makelaar in Schellingwoude is een buurtspecialist

In Amsterdam is elke buurt uniek. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen wisselt per buurt. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaardecheck. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in Schellingwoude als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien rekent u op een persoonlijke service en staat u in direct contact met ons. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Het unieke datamodel van onze makelaars in Schellingwoude

De werkmethode van onze makelaars in Schellingwoude is voornamelijk datagedreven. Cijfers liegen immers niet, waardoor we u een realistisch beeld van de huizenmarkt kunnen schetsen. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. In het rapport leest u onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt;
 • Hoeveel een woning gemiddeld kost;
 • Hoeveel transacties er in het voorbije kwartaal zijn gedaan;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

De makelaars bij Amsterdam at Home werken proactief, datagedreven en persoonlijk. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en inzichten. Wilt u samenwerken met ons? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.

Vraag woningmarktcijfers aan van Schellingwoude

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport