Op zoek naar een makelaar in Slotermeer?

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in Slotermeer in de arm te nemen. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Dat hele proces verloopt vlotter dankzij het onderbouwde advies van een makelaar. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien weten onze buurtspecialisten als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. We gooien al onze troeven in de strijd om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Het unieke datamodel van onze makelaars in Slotermeer

Bij Amsterdam at Home werken onze makelaars in Slotermeer volgens een datagedreven aanpak. Cijfers liegen immers niet en bieden u een realistisch beeld van de huizenmarkt. In een kwartaalrapportage volgen we de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Hoeveel u voor een woning betaalt;
 • Hoeveel transacties er in het voorbije kwartaal zijn gedaan;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

Onze makelaars in Slotermeer zijn buurtspecialisten

Elke buurt in Amsterdam West is uniek. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen wisselt per buurt. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaardecheck. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers. Om u het meest accurate advies te geven, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, hoort onze makelaar in Slotermeer het zo als eerste. Verder garanderen we een persoonlijke service en korte lijnen. Kortom, een succesrecept!

Makelaar in Slotermeer met een onlinestrategie

U vertrouwt op een veelzijdige onlinestrategie wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in Slotermeer. Enkele van onze middelen zijn:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Automatische mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes zorgen we ervoor dat uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep. Hierdoor behalen we een maximaal resultaat voor uw huis.

Makelaars in Slotermeer met een proactieve aanpak

Zoekt u naar een makelaar in Slotermeer? Dan is Amsterdam at Home de juiste keuze voor u. Onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Hierdoor beschikken ze over een groot bestand aan potentiële kopers. Dit in het binnenland, maar ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Op die manier bereiken we elke doelgroep met onze woningen. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, waardoor we een optimale service kunnen aanbieden aan beide partijen tijdens de onderhandelingen met potentiële (buitenlandse) kopers.

Bij Amsterdam at Home werken we proactief, datagedreven en persoonlijk. We benutten al onze middelen en expertise maximaal om het beste resultaat voor uw woning te realiseren. Graag met ons samenwerken? Download dan alvast de cijfers over uw favoriete buurt of bereken online uw woningwaarde.
Wouter

Uw makelaar in
Slotermeer

Wouter Thöne

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Slotermeer

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport