De juiste makelaar in Slotervaart

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Slotervaart inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt? Dat is een verstandige beslissing. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Met een makelaar geeft u het hele proces uit handen en vertrouwt u op onderbouwd advies. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. We combineren al onze troeven om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars in Slotervaart volgen een datagedreven aanpak. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. U leest in het rapport onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt;
 • Hoeveel u nu gemiddeld moet betalen voor een woning;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Wat er gemiddeld overboden wordt in Amsterdam.

Omdat we als enige makelaar in de stad werken met een eigen datamodel, zijn we in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Onze makelaars in Slotervaart zijn buurtspecialisten

De buurten van Amsterdam zijn stuk voor stuk uniek. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Om de woningwaarde te berekenen, baseert Amsterdam at Home zich op de meest recente woningmarktcijfers. Om u van het meest accurate advies te voorzien, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Slotervaart is zo als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Makelaars in Slotervaart met een proactieve aanpak

Op zoek naar een makelaar in Slotervaart? Dan bent u bij Amsterdam at Home aan het goede adres. Onze makelaars hanteren namelijk een proactieve aanpak. Zowel in het binnen- als buitenland doen zij beroep op een groot bestand aan potentiële klanten. Expats zijn namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Op die manier bereiken we elke doelgroep met onze woningen. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels. Hierdoor bieden we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers een optimale service.

Makelaar in Slotervaart met een onlinestrategie

Om uw woning te verkopen, gebruikt onze makelaar in Slotervaart een veelzijdige onlinestrategie. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes zorgen we ervoor dat uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep. Hierdoor bent u zeker van een maximaal bereik én resultaat.

Amsterdam at Home in drie woorden? Proactief, datagedreven en persoonlijk. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en expertise. Graag met ons samenwerken? Download dan alvast de cijfers over uw favoriete buurt of bereken online uw woningwaarde.
Wouter

Uw makelaar in
Slotervaart

Wouter Thöne

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Slotervaart

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport