Vind uw nieuwe woning met onze makelaar in Sporenburg

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in Sporenburg in de arm te nemen. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Met een makelaar geeft u het hele proces uit handen en vertrouwt u op onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home kunt u rekenen op een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. Al deze troeven combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

Onze makelaars in Sporenburg volgen een datagedreven aanpak. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. We verzamelen accurate gegevens over de woningprijzen in uw buurt in een kwartaalrapportage. In het rapport staat onder andere:

 • De gemiddelde prijs per vierkante meter;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Hoeveel transacties er zijn gedaan;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Onze makelaars in Sporenburg zijn buurtspecialisten

In Amsterdam is elke buurt uniek. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Om de woningwaarde te berekenen, baseert Amsterdam at Home zich op de meest recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor één specifieke buurt. Hierdoor kunnen zij u persoonlijk en vooral accuraat advies geven. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Sporenburg hoort zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder garanderen we een persoonlijke service en korte lijnen. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Makelaars in Sporenburg met een proactieve aanpak

Hulp nodig van een makelaar in Sporenburg? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk in grote getale aanwezig op de Amsterdamse huizenmarkt en mogen niet ontbreken als doelgroep. We werken daarom samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo bereiken we elke mogelijke doelgroep. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, zodat we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers beide partijen een optimale service kunnen bieden.

De onlinestrategie van onze makelaars in Sporenburg

Wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in Sporenburg, dan mag u vertrouwen op een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Een automatische e-mail naar +10.000 potentiële kopers in onze grote database;
 • Promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes spreken een grote, relevante doelgroep aan. Hierdoor behalen we een maximaal resultaat voor uw huis.

De makelaars bij Amsterdam at Home werken proactief, datagedreven en persoonlijk. We spreken al onze middelen en expertise aan om de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag met ons samenwerken? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in  de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.

Vraag woningmarktcijfers aan van Sporenburg

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport