De juiste makelaar in de Staatsliedenbuurt voor u

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Staatsliedenbuurt inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er hoort namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Met een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt, kunnen wij u als geen ander helpen. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Makelaar in de Staatsliedenbuurt én buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde met een woningwaardecheck door zich te baseren op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar een eigen buurt heeft, kunnen wij u persoonlijk én accuraat advies geven. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Staatsliedenbuurt weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Verder garanderen we een persoonlijke service en korte lijnen. Alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Staatsliedenbuurt

Onze makelaars in de Staatsliedenbuurt werken met een uniek datamodel, dat u alleen bij Amsterdam at Home vindt. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Hoeveel u voor een woning betaalt;
 • Hoeveel transacties er zijn gedaan;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Onze proactieve makelaars in de Staatsliedenbuurt

Zoekt u naar een makelaar in de Staatsliedenbuurt? Dan is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Ze vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder adverteren we altijd in het Engels op Funda en is er een Engelse en Spaanse versie van onze website. Zo wordt geen enkele doelgroep vergeten. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Een onlinestrategie als makelaar in de Staatsliedenbuurt

Wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in de Staatsliedenbuurt, dan mag u vertrouwen op een veelzijdige onlinestrategie. Enkele middelen binnen onze aanpak zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische mail naar onze grote database van +10.000 potentiële kopers;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. Om de beste prijs voor uw woning te realiseren, zetten we al onze middelen en inzichten in. Graag bij ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.
Kaylee

Uw makelaar in
Staatsliedenbuurt

Kaylee

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Staatsliedenbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport