Kies Amsterdam at Home als makelaar in de Stadionbuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Stadionbuurt inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, wordt vaak onderschat. Met een makelaar geeft u het hele proces uit handen en vertrouwt u op onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De proactieve aanpak van onze makelaars in de Stadionbuurt

Gaat u binnenkort op zoek naar een makelaar in de Stadionbuurt? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Hierdoor vallen ze terug op een groot bestand aan potentiële kopers, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk deel van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. We werken daarom samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse versie. Zo begrijpt elke doelgroep welke woningen we aanbieden. Tot slot beheersen onze makelaars de Engelse taal goed, zodat we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers beide partijen een optimale service kunnen bieden.

Onze makelaars in de Stadionbuurt zijn buurtspecialisten

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Om de woningwaarde te berekenen, baseert Amsterdam at Home zich op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar een eigen buurt heeft, kunnen wij u persoonlijk én accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Zo hoort onze makelaar in de Stadionbuurt als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast zorgen we voor een persoonlijke benadering en korte lijnen. We zetten alles op alles om er een succes van te maken.

Makelaar in de Stadionbuurt met een onlinestrategie

Wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in de Stadionbuurt, dan mag u vertrouwen op een veelzijdige onlinestrategie. Enkele van onze middelen zijn:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische mail naar onze grote database van meer dan 10.000 potentiële kopers;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

De werkmethode die onze makelaars in de Stadionbuurt hanteren is voornamelijk datagedreven. Cijfers liegen immers niet. Hierdoor leggen we u een eerlijk en realistisch beeld van de huizenmarkt voor. In een kwartaalrapportage volgen we de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Het aantal transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

Als enige datagedreven makelaar in de stad geven wij u onderbouwd advies dat de hoogst mogelijke prijs voor uw woning realiseert.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. We gebruiken al onze middelen en inzichten om een maximaal resultaat te behalen voor uw woning. Graag bij ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.
Wouter

Uw makelaar in
Stadionbuurt

Wouter Thöne

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Stadionbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport