Uw makelaar in Stadshart-Amstelveen

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
U maakt een verstandige keuze wanneer u een makelaar in Stadshart-Amstelveen in de arm neemt wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er is namelijk heel wat papier- en organisatiewerk aan verbonden. Dat hele proces verloopt vlotter dankzij het onderbouwde advies van een makelaar. Bij Amsterdam at Home kunt u rekenen op een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. We combineren al onze troeven om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Makelaars in Stadshart-Amstelveen met een proactieve aanpak

De expertise van een makelaar in Stadshart-Amstelveen nodig? Dan bent u bij Amsterdam at Home aan het goede adres. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats nemen namelijk een groot deel in van de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo begrijpt elke doelgroep welke woningen we aanbieden. Onze makelaars beheersen tot slot de Engelse taal goed. Dat maakt het onderhandelen met potentiële (buitenlandse) kopers gemakkelijker.

Onze makelaars in Stadshart-Amstelveen zijn buurtspecialisten

In Amsterdam is elke buurt uniek. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Om u van het meest accurate advies te voorzien, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in Stadshart-Amstelveen als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

De werkmethode van onze makelaars in Stadshart-Amstelveen is voornamelijk datagedreven. Dat biedt een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Het aantal transacties dat plaatsvond het afgelopen kwartaal;
 • Wat er gemiddeld overboden wordt in Amsterdam.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Een onlinestrategie als makelaar in Stadshart-Amstelveen

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige onlinestrategie van onze makelaar in Stadshart-Amstelveen. We wenden ons onder andere tot:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische mail contacteren;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes wordt uw woning gezien door een grote, relevante doelgroep. Zo behalen we een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Bij Amsterdam at Home werken we proactief, datagedreven en persoonlijk. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en inzichten. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bekijk dan alvast online wat uw woning waard is of download het kwartaalrapport met recente cijfers over uw favoriete buurt.
Anouk

Uw makelaar in
Stadshart-Amstelveen

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Stadshart-Amstelveen

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport