Op zoek naar een makelaar op Steigereiland?

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
U maakt een verstandige keuze wanneer u een makelaar op Steigereiland in de arm neemt wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het vraagt namelijk om heel wat papier- en organisatiewerk. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home wacht u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk en de omgeving als geen ander. Dat combineren we allemaal om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De onlinestrategie van onze makelaars op Steigereiland

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige onlinestrategie van onze makelaar op Steigereiland. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische e-mail;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes zorgen we ervoor dat uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Onze proactieve makelaars op Steigereiland

Heeft u binnenkort hulp nodig van een makelaar op Steigereiland? Vertrouw dan op Amsterdam at Home. Onze makelaars hebben allen een proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk in grote getale aanwezig op de Amsterdamse huizenmarkt en mogen niet ontbreken als doelgroep. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder zetten we onze Funda-advertenties in het Engels online en heeft onze website zowel een Engelse als Spaanse versie. Zo wordt geen enkele doelgroep vergeten. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels. Hierdoor bieden we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers een optimale service.

Het unieke datamodel van onze makelaars op Steigereiland

Onze makelaars op Steigereiland hebben een voornamelijk datagedreven werkmethode. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage verzamelen we alle informatie over de evolutie van de woningprijzen in uw buurt. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt;
 • Hoeveel u gemiddeld betaalt voor een woning;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Wat er gemiddeld overboden wordt in Amsterdam.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Makelaar op Steigereiland én buurtspecialist

De buurten van Amsterdam zijn stuk voor stuk uniek. Ook de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Om de woningwaarde te berekenen, baseert Amsterdam at Home zich op de meest recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor één specifieke buurt. Hierdoor kunnen zij u persoonlijk en vooral accuraat advies geven. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Onze makelaar op Steigereiland weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien rekent u op een persoonlijke service en staat u in direct contact met ons. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

De makelaars bij Amsterdam at Home werken daadkrachtig, datagedreven en persoonlijk. We zetten al onze middelen en expertise in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag samenwerken met ons? Download dan alvast de cijfers over uw favoriete buurt of bereken online uw woningwaarde.
Anouk

Uw makelaar in
Steigereiland

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Steigereiland

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport