De juiste makelaar in de Transvaalbuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in de Transvaalbuurt? U maakt hiermee een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Dankzij onderbouwde adviezen zorgt een makelaar ervoor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home wacht u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. We gebruiken al onze troeven om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

De werkmethode van onze makelaars in de Transvaalbuurt is voornamelijk datagedreven. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage verzamelen we alle informatie over de evolutie van de woningprijzen in uw buurt. U leest in het rapport onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

Makelaar in de Transvaalbuurt én buurtspecialist

Elke buurt is uniek in Amsterdam. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen wisselt per buurt. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar een eigen buurt heeft, kunnen wij u persoonlijk én accuraat advies geven. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar in de Transvaalbuurt zo als eerste op de hoogte. Bovendien rekent u op een persoonlijke service en staat u in direct contact met ons. Kortom, een recept voor succes!

Makelaar in de Transvaalbuurt met een onlinestrategie

Om uw woning te verkopen, gebruikt onze makelaar in de Transvaalbuurt een veelzijdige onlinestrategie. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische mail contacteren;
 • Het promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. Zo behalen we een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Onze proactieve makelaars in de Transvaalbuurt

Op zoek naar een makelaar in de Transvaalbuurt? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom hebben we een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Zo bereiken we elke mogelijke doelgroep. Onze makelaars beheersen tot slot de Engelse taal goed. Dat maakt het onderhandelen met potentiële (buitenlandse) kopers gemakkelijker.

Amsterdam at Home is proactief, datagedreven en persoonlijk. We benutten al onze middelen en inzichten maximaal om het beste resultaat voor uw woning te realiseren. Graag bij ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.
Anouk

Uw makelaar in
Transvaalbuurt

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Transvaalbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport