Vind uw nieuwe woning in Tuindorp-Oostzaan

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Tuindorp-Oostzaan inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er hoort namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home mag u zich verwachten aan een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien zijn onze buurtspecialisten als eerste op de hoogte over alles wat er speelt in uw favoriete wijk. Al deze troeven combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Het unieke datamodel van onze makelaars in Tuindorp-Oostzaan

Bij Amsterdam at Home werken onze makelaars in Tuindorp-Oostzaan volgens een datagedreven aanpak. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op. U leest in het rapport onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Hoeveel transacties er in het voorbije kwartaal zijn gedaan;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

Elke makelaar in Tuindorp-Oostzaan is een buurtspecialist

Alle buurten in Amsterdam zijn uniek. Dat betekent ook dat de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Om de woningwaarde te berekenen, baseert Amsterdam at Home zich op de meest recente woningmarktcijfers. Om u van het meest accurate advies te voorzien, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, waardoor we als geen ander weten wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar in Tuindorp-Oostzaan zo als eerste op de hoogte. Verder bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en korte lijnen. We zetten alles op alles om er een succes van te maken.

Onze proactieve makelaars in Tuindorp-Oostzaan

Bent u op zoek naar een makelaar in Tuindorp-Oostzaan? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars houden van een proactieve aanpak. Ze vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats vormen namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels. Hierdoor bieden we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers een optimale service.

Makelaar in Tuindorp-Oostzaan met een onlinestrategie

Om uw woning te verkopen, gebruikt onze makelaar in Tuindorp-Oostzaan een veelzijdige onlinestrategie. Enkele onderdelen van onze aanpak zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Een automatische e-mail naar +10.000 potentiële kopers in onze grote database;
 • Het promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt getoond aan een grote, relevante doelgroep door onze doelgerichte campagnes. We behalen zo een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. We spreken al onze middelen en inzichten aan om de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag met ons samenwerken? Bereken alvast online de waarde van uw woning of download de cijfers over uw favoriete buurt.
Kaylee

Uw makelaar in
Tuindorp-Oostzaan

Kaylee

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Tuindorp-Oostzaan

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport