Vind uw nieuwe woning met onze makelaar in de Van Galenbuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in de Van Galenbuurt? U maakt hiermee een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Een makelaar geeft u hierover onderbouwd advies en laat het hele proces vlot verlopen. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De proactieve aanpak van onze makelaars in de Van Galenbuurt

Op zoek naar een makelaar in de Van Galenbuurt? Dan is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Hierdoor beschikken ze over een groot bestand aan potentiële kopers. Dit in het binnenland, maar ook in het buitenland. Expats vormen namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo wordt geen enkele doelgroep vergeten. Onze makelaars beheersen tot slot de Engelse taal goed. Dat maakt het onderhandelen met potentiële (buitenlandse) kopers gemakkelijker.

Makelaar in de Van Galenbuurt met een onlinestrategie

Onze makelaar in de Van Galenbuurt doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Enkele van onze middelen zijn:

 • Adverteren op socialemediakanalen zoals Facebook Instagram en LinkedIn;
 • Automatische mail naar onze grote database van meer dan 10.000 potentiële kopers;
 • Promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt getoond aan een grote, relevante doelgroep door onze doelgerichte campagnes. Uw huis heeft zo een maximaal bereik én resultaat.

Makelaar in de Van Galenbuurt én buurtspecialist

Geen enkele buurt in Amsterdam is gelijk, ze zijn allemaal uniek. Ook de woningwaarde van de huizen wisselt per buurt. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar een eigen buurt heeft, kunnen wij u persoonlijk én accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in de Van Galenbuurt als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien rekent u op een persoonlijke service en staat u in direct contact met ons. Alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

De werkmethode van onze makelaars in de Van Galenbuurt is voornamelijk datagedreven. Cijfers liegen niet, waardoor we u een eerlijke en realistische situatieschets van de huizenmarkt kunnen voorleggen. We volgen de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op en verzamelen alle info in een kwartaalrapportage. In het rapport staat onder andere:

 • De gemiddelde prijs per vierkante meter;
 • Hoeveel u nu gemiddeld moet betalen voor een woning;
 • Het aantal transacties dat plaatsvond het afgelopen kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

De makelaars bij Amsterdam at Home werken proactief, datagedreven en persoonlijk. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en expertise. Graag samenwerken met ons? Download alvast het kwartaalrapport van uw favoriete buurt of bereken uw woningwaarde online.

Vraag woningmarktcijfers aan van Van Galenbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport