Op zoek naar een makelaar in de Van Lennepbuurt?

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Van Lennepbuurt inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt? Dat is een verstandige beslissing. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Dat hele proces verloopt vlotter dankzij het onderbouwde advies van een makelaar. Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien zijn onze buurtspecialisten als eerste op de hoogte over alles wat er speelt in uw favoriete wijk. We gebruiken al onze troeven om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze onlinestrategie

Om uw woning te verkopen, gebruikt onze makelaar in de Van Lennepbuurt een veelzijdige onlinestrategie. Enkele middelen binnen onze aanpak zijn:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische mail contacteren;
 • Promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes spreken een grote, relevante doelgroep aan. Zo bereiken we maximale aandacht én resultaat voor uw huis.

Elke makelaar in de Van Lennepbuurt is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaardecheck. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor één specifieke buurt. Hierdoor kunnen zij u persoonlijk en vooral accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen. Hierdoor weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Van Lennepbuurt is zo als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast verzekeren wij u een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, een succesrecept!

Onze proactieve makelaars in de Van Lennepbuurt

De expertise nodig van een makelaar in de Van Lennepbuurt? Amsterdam at Home is in dat geval de juiste makelaar voor u. Onze makelaars zijn gekend voor hun proactieve aanpak. Zo wenden we een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats nemen namelijk een groot deel in van de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder adverteren we altijd in het Engels op Funda en is er een Engelse en Spaanse versie van onze website. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Het unieke datamodel van onze makelaars in de Van Lennepbuurt

Onze makelaars in de Van Lennepbuurt werken volgens een datagedreven aanpak. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage bundelen we de recentste woningprijzen in uw buurt. Het rapport bevat data over onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs bedraagt;
 • Wat een woning momenteel kost;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Als enige makelaar de stad baseren we onze service op een uniek datamodel. Hierdoor kunnen wij u onderbouwd advies geven en bereiken we het beste resultaat voor uw woning.

Bij Amsterdam at Home werken we proactief, datagedreven en persoonlijk. Om de beste prijs voor uw woning te realiseren, zetten we al onze middelen en expertise in. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.
Anouk

Uw makelaar in
Van Lennepbuurt

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Van Lennepbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport