Kies Amsterdam at Home als makelaar in Volewijck

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Volewijck in de arm nemen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er is namelijk heel wat papier- en organisatiewerk aan verbonden. Een makelaar geeft u hierover onderbouwd advies en laat het hele proces vlot verlopen. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. We gebruiken al onze troeven om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Makelaar in Volewijck met een onlinestrategie

Onze makelaar in Volewijck doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Onze aanpak omvat onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische e-mail naar onze grote database van meer dan 10.000 potentiële kopers;
 • Promotie via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Onze proactieve makelaars in Volewijck

Op zoek naar een makelaar in Volewijck? Dan bent u bij Amsterdam at Home aan het goede adres. U bent zeker van een proactieve aanpak bij al onze makelaars. Hierdoor beschikken ze over een groot bestand aan potentiële kopers in Amsterdam Noord. Dit in het binnenland, maar ook in het buitenland. Expats vormen namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom is Rightmove, een groot woningplatform in de UK, een van onze partners. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Makelaar in Volewijck én buurtspecialist

In Amsterdam is elke buurt uniek. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde met een woningwaardecheck door zich te baseren op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar een eigen buurt heeft, kunnen wij u persoonlijk én accuraat advies geven. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Onze makelaar in Volewijck is zo als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast zorgen we voor een persoonlijke benadering en korte lijnen. We zetten alles op alles om er een succes van te maken.

Het unieke datamodel van onze makelaars in Volewijck

De werkmethode die onze makelaars in Volewijck hanteren is voornamelijk datagedreven. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. In het rapport leest u onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Hoeveel u nu gemiddeld moet betalen voor een woning;
 • Hoeveel transacties er de voorbije drie maanden plaatsvonden;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

Omdat we als enige makelaar in de stad werken met een eigen datamodel, zijn we in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

De makelaars bij Amsterdam at Home werken proactief, datagedreven en persoonlijk. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en inzichten. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Download dan alvast de cijfers over uw favoriete buurt of bereken online uw woningwaarde.

Vraag woningmarktcijfers aan van Volewijck

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport