Uw makelaar in de Vondelbuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in de Vondelbuurt is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home wacht u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Bovendien kennen onze buurtspecialisten uw favoriete wijk en de omgeving als geen ander. Dat alles combineren we om de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze proactieve makelaars in de Vondelbuurt

Zoekt u naar een makelaar in de Vondelbuurt? Dan is Amsterdam at Home de juiste keuze voor u. Al onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Ze vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats zijn namelijk talrijk aanwezig op de Amsterdamse huizenmarkt en mogen niet ontbreken als doelgroep. Daarom werken we samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Zo begrijpt elke doelgroep welke woningen we aanbieden. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels. Hierdoor bieden we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers een optimale service.

Onze makelaars in de Vondelbuurt gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in de Vondelbuurt volgen een datagedreven aanpak. Dat biedt een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage verzamelen we alle informatie over de evolutie van de woningprijzen in uw buurt. In het rapport staat onder andere:

 • De gemiddelde vierkante meterprijs;
 • Hoeveel u voor een woning betaalt;
 • Het aantal transacties dat plaatsvond het afgelopen kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

Onze onlinestrategie

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar in de Vondelbuurt een veelzijdige onlinestrategie. Onze aanpak omvat onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische e-mail;
 • De promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep dankzij onze doelgerichte campagnes. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Makelaar in de Vondelbuurt én buurtspecialist

Geen enkele buurt in Amsterdam is gelijk, ze zijn allemaal uniek. Ook de woningwaarde van de huizen is voor elke buurt anders. Amsterdam at Home baseert zich op de meest recente woningmarktcijfers om uw woningwaarde online te berekenen. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor een eigen buurt, zodat zij u het meest accurate advies kunnen geven. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in de Vondelbuurt als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast zorgen we voor een persoonlijke benadering en korte lijnen. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. We zetten al onze middelen en inzichten in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag beroep doen op onze kennis van de Amsterdamse huizenmarkt? Bereken alvast online de waarde van uw woning of download de cijfers over uw favoriete buurt.
Wouter

Uw makelaar in
Vondelbuurt

Wouter Thöne

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Vondelbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport