Op zoek naar een makelaar in Watergraafsmeer?

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Watergraafsmeer inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt? Dat is een verstandige beslissing. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Makelaar Amsterdam at Home beschikt over een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten weten trouwens als geen ander wat er speelt in uw favoriete wijk. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze proactieve makelaars in Watergraafsmeer

Op zoek naar een makelaar in Watergraafsmeer? Dan is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Ze schrijven een groot bestand aan potentiële kopers aan, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse versie. Zo valt geen enkele doelgroep buiten de boot. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels, wat zeker een pluspunt is tijdens het onderhandelen met potentiële kopers uit het buitenland.

Elke makelaar in Watergraafsmeer is een buurtspecialist

De buurten van Amsterdam zijn stuk voor stuk uniek. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Om de woningwaarde te berekenen, baseert Amsterdam at Home zich op de meest recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor één specifieke buurt. Hierdoor kunnen zij u persoonlijk en vooral accuraat advies geven. Door de combinatie van ons uniek datamodel en uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars precies wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, is onze makelaar in Watergraafsmeer zo als eerste op de hoogte. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Het unieke datamodel van onze makelaars in Watergraafsmeer

Onze makelaars in Watergraafsmeer werken volgens een datagedreven aanpak. Cijfers liegen immers niet en bieden u een realistisch beeld van de huizenmarkt. In een kwartaalrapportage volgen we de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op. U leest er onder andere:

 • Wat de gemiddelde prijs is per vierkante meter;
 • Wat het gemiddelde kostenplaatje is voor een woning;
 • Het aantal transacties van de voorbije drie maanden;
 • Hoeveel er in Amsterdam gemiddeld wordt overboden.

Door ons unieke datamodel zijn wij in staat u onderbouwd advies te geven en zo de hoogst mogelijke prijs voor uw woning te realiseren.

Onze onlinestrategie

Onze makelaar in Watergraafsmeer doet beroep op een veelzijdige onlinestrategie om uw woning te verkopen. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Database van +10.000 potentiële kopers die we via een automatische mail contacteren;
 • Promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. We spreken al onze middelen en expertise aan om de beste prijs voor uw woning te realiseren. Wilt u samenwerken met ons? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.

Als makelaar in Watergraafsmeer werken wij uiteraard in Amsterdam Oostmaar ook in Betondorp, Frankendael en Middenmeer

Anouk

Uw makelaar in
Watergraafsmeer

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Watergraafsmeer

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport