De juiste makelaar in de Waterlandpleinbuurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in de Waterlandpleinbuurt inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Het papier- en organisatiewerk dat erbij komt kijken, neemt namelijk behoorlijk wat tijd en energie in beslag. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Amsterdam at Home heeft voor u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt klaarstaan. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze makelaars in de Waterlandpleinbuurt gebruiken uniek datamodel

De werkmethode van onze makelaars in de Waterlandpleinbuurt is voornamelijk datagedreven. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. Het rapport bevat data over onder andere:

 • De gemiddelde prijs per vierkante meter;
 • Hoeveel u nu gemiddeld moet betalen voor een woning;
 • De hoeveelheid transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

Makelaars in de Waterlandpleinbuurt met een proactieve aanpak

Bent u op zoek naar een makelaar in de Waterlandpleinbuurt? Vertrouw dan op Amsterdam at Home. U bent zeker van een proactieve aanpak bij al onze makelaars. Hierdoor beschikken ze over een groot bestand aan potentiële kopers. Dit in het binnenland, maar ook in het buitenland. Expats zijn namelijk deel van een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Zo wordt geen enkele doelgroep vergeten. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Onze makelaars in de Waterlandpleinbuurt zijn buurtspecialisten

Alle buurten in Amsterdam zijn uniek. Dat geldt ook voor de woningwaarde, die varieert per buurt. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde online, gebaseerd op de meest recente woningmarktcijfers. Onze makelaars zijn elk verantwoordelijk voor één specifieke buurt. Hierdoor kunnen zij u persoonlijk en vooral accuraat advies geven. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de Waterlandpleinbuurt weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien rekent u op een persoonlijke service en staat u in direct contact met ons. We doen er alles aan om er een succes van te maken.

Makelaar in de Waterlandpleinbuurt met een onlinestrategie

Onze makelaar in de Waterlandpleinbuurt verkoopt uw woning via een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische mail naar onze grote database van meer dan 10.000 potentiële kopers;
 • Promotie van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. Uw huis krijgt zo maximale aandacht én resultaat.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat zijn de makelaars van Amsterdam at Home. We gebruiken al onze middelen en inzichten om een maximaal resultaat te behalen voor uw woning. Graag bij ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bereken dan online alvast de waarde van uw huis is of bekijk de cijfers van uw favoriete buurt in het kwartaalrapportage.
Kaylee

Uw makelaar in
Waterlandpleinbuurt

Kaylee

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Waterlandpleinbuurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport