Vind uw nieuwe woning in Weesperzijde

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar in Weesperzijde inschakelen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt? Dat is een verstandige beslissing. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Onze buurtspecialisten kennen bovendien uw favoriete wijk vanbinnen en vanbuiten. We gebruiken al onze troeven om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

De proactieve aanpak van onze makelaars in Weesperzijde

Heeft u binnenkort hulp nodig van een makelaar in Weesperzijde? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hebben allen een proactieve aanpak. Ze vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats vormen namelijk een belangrijke doelgroep op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom hebben we een samenwerking met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Verder zijn onze Funda-advertenties altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Op die manier bereiken we elke doelgroep met onze woningen. Tot slot spreken onze makelaars vlot Engels. Hierdoor bieden we tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers een optimale service.

Onze makelaars in Weesperzijde gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in Weesperzijde volgen een datagedreven aanpak. Hierdoor schetsen we u een realistisch beeld van de huizenmarkt, want cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage bundelen we de recentste woningprijzen in uw buurt. U leest er onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Hoeveel u voor een woning betaalt;
 • Het aantal transacties van de voorbije drie maanden;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden in Amsterdam.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

Elke makelaar in Weesperzijde is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Dat geldt ook voor de woningwaarde, die wisselt per buurt. Bij Amsterdam at Home berekenen we de woningwaarde van uw huis via een woningwaardecheck. We baseren ons hiervoor op recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar bij ons verantwoordelijk is voor een specifieke buurt, kunnen wij u persoonlijk, maar vooral accuraat advies geven. Dankzij ons uniek datamodel, gecombineerd met een uitgebreid netwerk van taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars als geen ander wat er speelt op de markt. Wanneer er een huis aangeboden wordt, hoort onze makelaar in Weesperzijde het zo als eerste. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Een recept voor succes!

De onlinestrategie van onze makelaars in Weesperzijde

U vertrouwt op een veelzijdige onlinestrategie wanneer u uw woning verkoopt via onze makelaar in Weesperzijde. Onze aanpak omvat onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische mail naar meer dan 10.000 potentiële kopers in onze database;
 • Promotie voor uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. Zo bereiken we maximale aandacht én resultaat voor uw huis.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. We benutten onze middelen en expertise maximaal om de beste prijs voor uw woning te verzekeren. Wilt u samenwerken met ons? Bekijk alvast de cijfers van uw favoriete buurt in de kwartaalrapportage of ontdek de waarde van uw woning online.

Vraag woningmarktcijfers aan van Weesperzijde

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport

Recente transacties in Weesperzijde