Vind uw nieuwe woning met onze makelaar in de West-Indische Buurt

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
De hulp inschakelen van een makelaar in de West-Indische Buurt is een verstandige keuze wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt. Er hoort namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij. Een makelaar zorgt er dankzij onderbouwde adviezen voor dat het hele proces vlot verloopt. Bij Amsterdam at Home kunt u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt verwachten. Bovendien zijn onze buurtspecialisten als eerste op de hoogte over alles wat er speelt in uw favoriete wijk. We gebruiken al onze troeven om zo de beste prijs voor uw woning te verzekeren.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Een onlinestrategie als makelaar in de West-Indische Buurt

Om uw woning te verkopen, gebruikt onze makelaar in de West-Indische Buurt een veelzijdige onlinestrategie. Tot onze aanpak behoort onder andere:

 • Advertenties op socialemediakanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn;
 • Automatische e-mail naar onze grote database van meer dan 10.000 potentiële kopers;
 • Promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Onze doelgerichte campagnes zorgen ervoor dat uw woning door een grote, relevante doelgroep wordt gezien. Zo behalen we een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Uniek datamodel van Amsterdam at Home

De werkmethode die onze makelaars in de West-Indische Buurt hanteren is voornamelijk datagedreven. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage volgen we de evolutie van de woningprijzen in uw buurt nauwkeurig op. In het rapport staat onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs bedraagt;
 • Hoeveel u voor een woning betaalt;
 • Hoeveel transacties er zijn gedaan;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

Makelaars in de West-Indische Buurt met een proactieve aanpak

Heeft hulp nodig van een makelaar in de West-Indische Buurt? In dat geval is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. U bent zeker van een proactieve aanpak bij al onze makelaars. Zo doen ze onder andere beroep op een groot bestand aan potentiële klanten, ook in het buitenland. Expats zijn namelijk een doelgroep die niet over het hoofd gezien mag worden op de Amsterdamse huizenmarkt. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder staan onze advertentieteksten op Funda altijd in het Engels en heeft onze website ook een Engelse en Spaanse variant. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Makelaar in de West-Indische Buurt én buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam is uniek. Ook de woningwaarde van de huizen varieert per buurt. Amsterdam at Home berekent uw woningwaarde met een woningwaardecheck door zich te baseren op de meest recente woningmarktcijfers. Omdat onze makelaars verantwoordelijk zijn voor een eigen buurt, kunnen wij u accuraat advies geven. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Onze makelaar in de West-Indische Buurt weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast vertrouwt u op een persoonlijke benadering en korte lijnen. Alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en expertise. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bereken dan alvast uw woningwaarde online of download het kwartaalrapport van uw favoriete buurt.
Danique

Uw makelaar in
West-Indische Buurt

Danique

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van West-Indische Buurt

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport