De juiste makelaar in de Westelijke Eilanden voor u

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is het een verstandige keuze om een makelaar in de Westelijke Eilanden in de arm te nemen. Er gaat namelijk heel wat papier- en organisatiewerk mee gepaard. Met een makelaar geeft u het hele proces uit handen en vertrouwt u op onderbouwd advies. Bij Amsterdam at Home kunt u rekenen op een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt. Onze buurtspecialisten weten bovendien alles over uw favoriete wijk en de omgeving. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze proactieve makelaars in de Westelijke Eilanden

Expertise nodig van een makelaar in de Westelijke Eilanden? Dan is Amsterdam at Home de juiste makelaar voor u. Onze makelaars hanteren een proactieve aanpak. Ze vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats zijn namelijk in grote getale aanwezig op de Amsterdamse huizenmarkt en mogen niet ontbreken als doelgroep. Daarom werken we samen met Rightmove, het grootste woningplatform in de UK. Verder zijn onze advertenties op Funda altijd in het Engels geschreven en heeft onze website Engelse en Spaanse vertalingen. Zo richten we ons op elke mogelijke doelgroep. Tot slot spreken onze makelaars goed Engels, waardoor voor beide partijen een optimale service is verzekerd tijdens de onderhandelingen met potentiële kopers.

Onze makelaars in de Westelijke Eilanden zijn buurtspecialisten

In Amsterdam is elke buurt uniek. Dat betekent ook dat de huizen per buurt een andere woningwaarde hebben. Om de woningwaarde te berekenen, baseert Amsterdam at Home zich op de meest recente woningmarktcijfers. Om u van het meest accurate advies te voorzien, zijn onze makelaars verantwoordelijk voor een eigen buurt. Door te vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, weten onze makelaars exact wat er speelt op de markt. Zo is onze makelaar in de Westelijke Eilanden als eerste op de hoogte wanneer er een huis aangeboden wordt. Bovendien staat u in direct contact met ons en vertrouwt u op een persoonlijke service. Kortom, alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Onze makelaars in de Westelijke Eilanden gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars in de Westelijke Eilanden werken volgens een datagedreven aanpak. Cijfers liegen immers niet, waardoor we u een realistisch beeld van de huizenmarkt kunnen schetsen. In een kwartaalrapportage volgen we de ontwikkelingen van de woningprijzen in uw buurt op. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde vierkante meterprijs is;
 • Wat de gemiddelde kostprijs van een woning is;
 • Het aantal transacties in het voorbije kwartaal;
 • Hoeveel men in Amsterdam gemiddeld overbiedt.

We geven u onderbouwd advies, gebaseerd op ons eigen datamodel. Hierdoor verzekeren we het beste resultaat voor uw woning.

De onlinestrategie van onze makelaars in de Westelijke Eilanden

Wanneer u uw woning verkoopt, mag u vertrouwen op de veelzijdige onlinestrategie van onze makelaar in de Westelijke Eilanden. Enkele van onze middelen zijn:

 • Adverteren op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Automatische mail naar onze grote database van meer dan 10.000 potentiële kopers;
 • Het promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Door onze doelgerichte campagnes wordt uw woning getoond aan een grote, relevante doelgroep. Zo behalen we een maximaal bereik én resultaat voor uw huis.

Proactief, datagedreven en persoonlijk: dat is Amsterdam at Home. Om het beste resultaat voor uw woning te realiseren, kunt u rekenen op al onze middelen en expertise. Wilt u via ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Bekijk dan alvast online wat uw woning waard is of download het kwartaalrapport met recente cijfers over uw favoriete buurt.
Anouk

Uw makelaar in
Westelijke Eilanden

Anouk Monnik

Maak een afspraak

Vraag woningmarktcijfers aan van Westelijke Eilanden

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport