Kies Amsterdam at Home als makelaar aan het Westerpark

 • NVM Logo MVA Expat Logo Qualis Logo Rightmove Logo

Wij zijn de best beoordeelde makelaar van Amsterdam

Niemand kan ons beter beoordelen dan onze klanten. Wij zijn dan ook erg trots op onze beoordelingsscore van een 9,8!

Lees hier onze referenties
Een makelaar aan het Westerpark in de arm nemen wanneer u uw woning verkoopt of een nieuwe woning aankoopt, is een verstandige keuze. Er komt namelijk heel wat papier- en organisatiewerk bij kijken. Een makelaar laat dat hele proces vlot verlopen en staat u bij met onderbouwd advies. Amsterdam at Home heeft voor u een flinke portie enthousiasme, een breed netwerk en vooral de juiste kennis van de Amsterdamse huizenmarkt klaarstaan. Onze buurtspecialisten kennen uw favoriete wijk bovendien als geen ander. We combineren al onze troeven en verzekeren zo de beste prijs voor uw woning.

Benieuwd naar de waarde van uw woning? Doe de online woningwaarde check!

Onze makelaars aan het Westerpark gebruiken uniek datamodel

Onze makelaars aan het Westerpark werken volgens een datagedreven aanpak. Hierdoor kunnen wij u een realistisch beeld van de huizenmarkt schetsen. Cijfers liegen immers niet. In een kwartaalrapportage bundelen we de recentste woningprijzen in uw buurt. Het rapport vertelt u onder andere:

 • Hoeveel de gemiddelde prijs per vierkante meter bedraagt;
 • Hoeveel u gemiddeld betaalt voor een woning;
 • Hoeveel transacties er in het voorbije kwartaal zijn gedaan;
 • Hoeveel er gemiddeld wordt overboden.

We vertrouwen op ons uniek datamodel om u onderbouwd advies te geven. Zo realiseren wij de hoogst mogelijke prijs voor uw woning.

De proactieve aanpak van onze makelaars aan het Westerpark

Op zoek naar een makelaar aan het Westerpark? Dan maakt u met Amsterdam at Home de juiste keuze. U bent zeker van een proactieve aanpak bij al onze makelaars. Ze vallen ze onder andere terug op een groot bestand aan potentiële kopers en dit zowel in het binnen- als buitenland. Expats zijn namelijk in grote getale aanwezig op de Amsterdamse huizenmarkt en mogen niet ontbreken als doelgroep. Daarom werken we samen met Rightmove, een groot woningplatform in de UK. Onze advertenties op Funda zijn verder altijd in het Engels geschreven en onze website heeft een Engelse en Spaanse versie. Zo wordt geen enkele doelgroep vergeten. Onze makelaars beheersen tot slot de Engelse taal goed. Dat maakt het onderhandelen met potentiële (buitenlandse) kopers gemakkelijker.

Elke makelaar aan het Westerpark is een buurtspecialist

Elke buurt in Amsterdam heeft z’n eigen, unieke kenmerken. Hetzelfde geldt voor de woningwaarde van de huizen in de verschillende buurten. Wat de precieze waarde van een woning in een specifieke buurt is, berekent Amsterdam at Home met een woningwaardecheck. Hiervoor baseren we ons op recente woningmarktcijfers. Omdat elke makelaar een eigen buurt heeft, kunnen wij u persoonlijk én accuraat advies geven. We vertrouwen op ons eigen datamodel en een uitgebreid netwerk aan taxateurs en bouwkundigen, waardoor we als geen ander weten wat er speelt op de markt. Onze makelaar aan het Westerpark weet zo als eerste wanneer er een huis aangeboden wordt. Daarnaast zorgen we voor een persoonlijke benadering en korte lijnen. Alle elementen voor succes zijn aanwezig!

Makelaar aan het Westerpark met een onlinestrategie

Bij de verkoop van uw woning gebruikt onze makelaar aan het Westerpark een veelzijdige onlinestrategie. We wenden ons onder andere tot:

 • Advertenties op socialemediakanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn);
 • Een database van meer dan 10.000 potentiële kopers die we aanschrijven via een automatische e-mail;
 • Promoten van uw woning via Google en het aangesloten netwerk.

Met onze doelgerichte campagnes zorgen we ervoor dat uw woning wordt gezien door een grote, relevante doelgroep. Uw huis heeft zo een maximaal bereik én resultaat.

Proactief, datagedreven en persoonlijk. Dat is Amsterdam at Home in drie woorden. We zetten al onze middelen en expertise in om voor u de beste prijs voor uw woning te realiseren. Graag bij ons uw huis verkopen of een nieuwe woning aankopen? Download alvast het kwartaalrapport van uw favoriete buurt of bereken uw woningwaarde online.

Als makelaar in Westerpark werken wij ook in Frederik Hendrikbuurt, Spaarndammerbuurt, Zeeheldenbuurt en de staatsliedenbuurt

Vraag woningmarktcijfers aan van Westerpark

 • Gemiddelde vraagprijzen per m2
 • Prijsindex t.o.v. vorige
  maand / kwartaal / jaar
 • Gemiddelde transactieprijzen
Download het rapport